Vad är de faktorer som påverkar trycket på matrisen?

Det finns många faktorer som påverkar trycket på formverktyget:

1. Stålknivens längd, desto längre produktens totala längd, ju större motståndet hos formen är desto större är det tryck som krävs.

2. Produktens tjocklek och hårdhet, desto större är den mängd som krävs för formverktyget för att skära pappret och för att förorsaka plastens deformation för att producera indragning

3. Stålknivplatta av hårdheten och området på tejpen, munstyckeskärmaskinen bör baseras på kartongens tjocklek för att välja lämplig hårdhet i remsdesignen och remsan måste vara för bred, det är bäst att klippa i små bitar, På båda sidor, vilket minskar trycket som krävs för att klippa.

Vad är elementet i dysuppsättningen?

1. Välj färgordningstyp. Färgen på typen av GCR och ECR är två, GCR för den grå komponenten istället, ECR för bakgrunden borttagen, det rekommenderas att använda GCR-blanketten.

2. För att bestämma den svarta skärmmaskinens svarta version av tonkurvan, när bilden av de grå komponenterna är mindre, brukar den svarta versionen av varumärkeskärmsmaskinen sätta i den svarta versionen. Om bilden är hög mättnad kan fotografisk fotografering med hög kontrast ställas in i svart kontrast kontrast svart version, om bilden av den grå komponenten i majoriteten av den långvariga användningen av skärmaskinens svarta version.

3. Svart version av de maximala begränsningarna för olika typer av originaler ska ha olika värden, 70% till 90% kan vara vanligen 85%.

4. Den totala mängden bläck på uppdrag av fyrfärgslinjen och det maximala värdet, såsom belagd pappersförskjutning, önskvärt 330% till 380%, medan tidningspapperet var omkring 260%.

5. Varumärkeskärmsmaskinens bakgrundsvärde ökar främst i den mörka tonen i värdet, om den ursprungliga mörka tonenivån, då kan värdet ökas, annars är ju mindre desto bättre.