Tre faktorer som påverkar trycket på döskärmaskinen!

Dysskärmaskin används huvudsakligen för motsvarande icke-metalliska material, klistermärken, injektions- och bronsoperationer, pasta, metallformar, ståltråd, etc., genom tryckningen för att utöva ett visst tryck, den tryckta eller kartongvalsade in i en viss form . Känner du till de faktorer som påverkar trycksprutan? Följande förklaras av Xiao Bian för dig.

1, längden på kniven, ju längre produktens totala längd desto större är motståndet hos formen, desto större är det tryck som krävs.

2, tjockleken och hårdheten hos produkten, dö skärmaskinen i avskuret papp och kartong plast deformation orsakad av det större behovet av inryckning

3, stålknivplatta av hårdheten och området av remsan, munstyckeskärmaskinen bör baseras på kartongens tjocklek för att välja lämplig hårdhet av remsdesignen och remsan måste vara för bred, det är bäst att klippa I små bitar, på båda sidor, vilket minskar trycket som krävs för att klippa.

Dysskärmaskin används huvudsakligen för motsvarande icke-metalliska material, pasta, automatisk avfall, döskärmaskin med stålkniv, metallgjutningsindustri, genom trycket för att utöva ett visst tryck, trycket eller kartongen rullas in i en viss form, sedan Känner du till den säkra driften av stansmaskinen? Följande förklaras av Xiao Bian för dig.

1, personalen före användning av blanking maskin för att vara strikt före träning, förståelse av operativ säkerhetskunskap.

2, kontrollera att utrustningen kan vara normal driftutrustning, kan inte lagra föremål på maskinen, för att inte krossa maskinen eller påverka den, ofta till maskinen, som smörjmedel.

3, maskinen i reparation, justering, olja, underhållsrengöring, måste vara i stoppat tillstånd, och säkerhetsskyddskåpan öppnar låsningsknappen för att trycka på.

4, vik, installera mallen, måste du öppna skyddsinställningarna och försiktigt kontrollera att fixturen är fästsäkerhet.

5, är strängt förbjuden skada på utrustningen i säkerhets- och skyddsanordningar, vid användning av munstyckeskärmaskin, för att följa användningen av säkerhetsregler, för att sluta använda tiden som ska placeras i en rimlig position, så att både maskinen Kan inte skadas Personliga säkerhetsfrågor.

Ovanstående är Xiaobian för att förklara något av ditt arbete på säker drift av skjutmaskinen, du vill använda skjutmaskinen vid hjälp av hjälpen.