Arbetsprincipen för flattning av skärmaskinen

För närvarande ökar användarna av högkvalitativa krav inom tryckindustrin, låddesignen blir alltmer komplex. För att upprätthålla felintervallet ± 0.15mm, är det nödvändigt att prova den kvalificerade stansmaskinen. Samtidigt uppmärksamma justeringsstegen, särskilt matningsstationen och papperet för att nå förregleringstiden.

Arbetsprincip: plattformig formgjutningsplattformsplåt och skärformens form är platt. Stencilen är fixerad på ett platt skede och arket placeras på en skiva (nedre skivan). Arbeten, skärplattan fixerad, tryckplattan genom vevaxelns anslutningsstång fram och återgående rörelse, vilket gör plattformen och tryckplattan konstant kopplingstryck, kommer varje tryck att vara en tid för att uppnå en formning. Gemensam platttrycksmaskin med vertikal döskärmaskin och horisontell döskärmaskin två. För närvarande är den vertikala skärmaskinen huvudsakligen modifierad med platt tryckplattmaskin; och horisontell munstyckeskärm och monokrom förskjutningsmaskin liknar den genom matningsdelen, gjuten del, materialdelen och vissa har automatisk rengöringsutrustning och andra komponenter.

Fördelar och nackdelar: Som ett resultat av platttryckssprutmaskin med annan formverktyg har en enkel konstruktion, lätt underhåll, enkel manövrering, lätt att ersätta dysskärningsplåten, lämplig för olika viktmaterial, formskärnings precision och en serie fördelar, så det har ett brett utbud av marknader. Men dess brister är också uppenbara, till exempel, det behöver mycket arbetstryck, vilket resulterar i arbetsintensitet, låg produktionseffektivitet. Det är ett brett sortiment av applikationer som är lämpliga för vikning av kartonger, limpappor, korrugerad låda, dödskärning, är användningen av den vanligaste inhemska dysutrustning.