Raffineringsmetod för hydraulisk kallpressmaskin

Hydraulisk kallpressmaskin är en slags Cold Press Machine, jämfört med den allmänna Cold Press Machine, Hydraulisk Cold Press Machine i alla aspekter av bra prestanda och låg ljudnivå, lyfthastighet. Hydraulisk kallpressmaskin arbetar för en tid, behovet av att fylla den kalla pressmaskins hydraulolja, den specifika metoden för tankning enligt följande:

1, armen placerad parallellt med spårets riktning och sväng vänster efter att ha vridit 45 ° läge, så att spjällcylinderstången helt förlängdes, stångcylinderns kolvstång helt indragen, långsamt ner i bommen, så spjäll skopa till Mark, och stäng sedan av motorn, öppna tankventilens utlösningsventil, dra åt handtaget fram och tillbaka, pedal flera gånger för att släppa av den vikt som orsakas av systemets resttryck.

2, med bensin rengör rörledningarna, pump- och motorkontakten noggrant, sätt oljeproppen, bränsletanken överst på bränsletillförseln och botten av oljeavloppet och omgivningen.

3, öppna oljeavloppsventilen och botten av oljeavloppspluggen, så att all den gamla oljan in i oljetanken i oljan.

4, öppna bränsletankens bränsletank, ta bort tankningsfiltret, kontrollera tankens botten och dess sida, hörnet av den kvarvarande oljan innehåller metallpulver eller andra föroreningar. Rengör tanken noggrant, först med dieselrengöring två gånger och använd sedan tryckluft inuti bränsletanken. Kontrollera de inre hörnen av om det finns kvarvarande slam, orenheter etc. tills du har rengjort så långt och slutligen skölj med ny olja igen.

5, rivningen av röret.

6, ta bort systemfiltret för allt filter. Byt ut filtret, det är nödvändigt att noggrant kontrollera filtret med eller utan metallpulver eller andra föroreningar, så att du kan förstå delar av systemets slitage.

7 släpp av huvudhydraulpumpen, rotationsmotor, gångmotorhålrum inuti den gamla oljan och fylld med ny olja.

Hydraulisk kallpressmaskin för tankningsmetod för alla att presentera här, om du är intresserad av innehållet i vår introduktion, kan du bläddra i vår officiella hemsida eller telefon kontakta våra tillverkare för att förstå.