Introduktion till faktorerna av dysskärmaskinen

Vilken typ av Die Cutting Machine?

1, rundtryck dysskärmaskin

En vals motsvarar intryckcylindern, dysskärningstrycket; Den andra är en rulleknivform. Rullknivsmögel har två huvudkategorier av trä och metall, den förra huvudsakligen gjutna mycket tjocka wellpappar, som har en kemisk korrosion eller elektronisk graveringsmetod för bearbetning av metallkvarnskivform, främst för självhäftande etiketter och varumärkesskärning där Är också en metall rull kniv dys används främst i high-end långsiktiga produkter, användning av kross eller skjuv typ.

2, skärmaskin med rundtrycksdjup

Rundtryck Die Cutting Machine i tillämpningen av marknaden sällan, det finns ingen professionell tillverkare, här upprepa dem inte.

3, plattpress Die Cutting Machine

Flat Die Cutting Machine är för närvarande den mest använda den vanligaste typen, men också de flesta inhemska och utländska tillverkare modeller.

1, Die-skärning plattan av skärmaskinen, om komplexets form eller arrangerade många levande delar, och döskärningspunkten är mycket liten, väldigt få, är det lätt att orsaka skärning när versionen. Vid denna punkt bör det vara lämpligt att öka antalet poäng, om möjligt bör längden på arbetsstyckets längd och pappersriktningen vara konsekvent.

2, om den stympade versionen av tejpen (eller svampen) är för mjuk, kan det inte lyckas studsa papperet, kommer också att orsaka lös version. Vid denna tidpunkt bör man använda hög hårdhet, god elasticitet av högkvalitativt tejp (eller svamp).

3, tryckraden är för tidigt för att starta en liten version av de viktiga anledningarna. Efter formskärningen, när den rörliga plattformen är nere, även om papperet har varit elastisk tejp (svamp) från knivlinjen, men eftersom elastisk tejp (svamp) i allmänhet är högre än knivlinjen 2 till 3 mm, denna gång om Griperraden Starta rörelsen, det kommer att bero på tejp (svamp) kommer fortfarande att trycka på papperet på munstycket och lätt att riva på papperet som orsakats av lös version. Vid denna punkt bör vara lös intermittent mekanism och huvudaxelkopplingshylsan för att justera den rörliga plattformen från den övre dödpunkten nedåt 7 till 8 mm (korrugerad skärning när skärningen ska vara 10 till 15 mm), började tryckraden att röra sig .