Introduktion av tre typer av skärmaskin

Idag har Xiaobian med dig på marknaden en gemensam skärmaskin som har tre kategorier: plattpressdjupskärmaskin, plattformad skärmaskin och rundtrycksmaskin med rundtryck.

Vilket vet vi alla att tre typer av skärmaskin, vilken typ av marknad är mer omfattande? Det är en plattpressdjupmaskin med plattpressdjupning i förhållande till andra dysskärmaskin med enkel konstruktion, lätt underhåll, enkel manövrering, lätt att ersätta dysskärningsplåten, lämplig för olika vikter på plåten, formverktyg Skärprecision och en Serie fördelar, så det har ett brett utbud av marknader.

Men dess brister är också uppenbara, till exempel, det behöver mycket arbetstryck, vilket resulterar i arbetsintensitet, låg produktionseffektivitet. Det är ett brett sortiment av applikationer som är lämpliga för vikning av kartonger, limpappor, korrugerad låda, döskärning. \

Nästa små serie med dig på den plana trycksprutningen Die Cutting Machine: Flat-Round Die-skärmaskinen mest från den tidiga Heidelberg-rundtrycksmaskinen från transformationen är dess fördelar uppenbara: på grund av sitt arbete är linjen Kontakt, maskinen i De-skära endast ett litet tryck, så maskinens last är relativt stabil.

Nackdelen är att på grund av det faktum att matrisskärmaskinen och pressrullen lätt rullas och förskjuts är applikationsområdet relativt smalt. Den är vanligtvis lämplig för skärning av kartong med en vikt mindre än 400 g / m2, och är särskilt lämplig för pappersskärning och elektroplätering av aluminiumfolie. Vid pappersstansprocessen bör man vara uppmärksam på pappersriktningen, den generella ska vara parallell med rullen i axiell riktning, annars kommer det att orsaka allvarliga papperssträckningsfenomen.

Den slutliga lilla serien med dig på rundtrycket runt Die Cutting Machine: rundtryck Die Cutting Machine är kontinuerlig drift av trumman, så dess arbetseffektivitet i förhållande till andra Die Cutting Machine är den högsta, speciellt lämpad för massproduktion, men det Är just på grund av sin skärhastighet, vilket resulterar i att det ibland inte kan garantera den erforderliga skärnoggrannheten. Det är detsamma som det cirkulära trycket Die Cutting Machine, användningen av linjekontakt princip för att slutföra gjutningsarbetet, så i Die Cutting Machine ett litet tryck och tryckfördelningen är mer enhetlig, så maskinens belastning är relativt stabil.

Men sin Die Cutting Machine version är krökt i en krökt yta, så i plattan och plattan på den mer besvärliga, tekniska svårigheten är relativt stor, plåtkostnaden är relativt hög, rundtryck runt döskäret krävs Dysskärmaskin än platt dys -skärande version av kostnaden på 25 till 100% högre. Rundtrycksrunda skärmaskin används främst för korrugerade produkter som skärs och varumärkes-online-skärning, den nuvarande marknadsandelen är mycket låg.

Ovanstående är den plana trycket Die Cutting Machine, platttryck Die Cutting Machine och rundtryck runt Die Cutting Machine tre typer Die Cutting Machine en kort introduktion, hoppas kunna ge dig hjälp.