Hur man löser problemet med döskärmaskin är inte slät papper

Det finns många olika anledningar till att papperet inte är slätt, främst för pappersdeformation, tryckt yta är för slät eller orsakat av annat mekaniskt fel.

(1) Papperet är inte slät på grund av deformation av papperet

Eftersom avstansningsprocessen är slutet på en tryckprocess, är papperet efter ett antal processer lätt att producera deformation, speciellt efter hög temperatur, högtryckspolering. Efter att filmen är allvarligare deformation av papper, kan Feida ofta inte vara ett jämnt papper.

(2) från den tryckta ytan är för slät orsakad av att papperet inte är slät

Efter att filmbeläggningsprodukterna på grund av dess yta är för släta, men också till papperet orsakade vissa svårigheter. För de två ovanstående fallen kommer erfarna operatörer att göra det förberedande arbetet före papperet, till exempel: Fylla på papper, lägg lite papper i papperskilen eller pappersrullen för att hålla papperet i förväg, när papperet i förväg spelar sidan, knackar pappersarbete eller hastigheten på formverktyget för att minska, kan i allmänhet undvika detta problem.

(3) mekaniskt misslyckande orsakat av foderproblem

Feida sugsugning räcker inte, från papperspolen på planets plats är inte lämplig, reglerna är inte korrekta och andra mekaniska skäl kommer att leda till att processen för matning av papper snedställs, dubbla ark, tomma och andra misslyckanden. Så länge som vanligt gör det, fortsätter skärmaskinens underhållsarbete och mekaniska delar av justeringen på grund av mekaniskt fel som orsakas av matningssvårigheter.