Hur fungerar den kalla pressmaskinen?

Cold Press Machine, vi är i det dagliga livet, arbeten används ofta, men känner inte alla på "hydraulisk press" om du vill veta det? Kallpressmaskin arbetar i form av ungefär poäng: skruvtyp, hydraulisk typ. Allmänt hydraulisk kallpress Maskinens prestanda i alla aspekter av bättre. Hydraulisk kallpressmaskinens arbetsbrus är liten, snabb lyfthastighet. Huvudkomponenterna i hydraulisk kallpressmaskin huvudsakligen av: hydrauliksystem, elsystem, tryckplatta och kroppssammansättning.

Huvudstrukturen för hydraulisk kallpressmaskin

Huvudsakligen av: hydrauliskt system, elektriskt styrsystem, tryckplatta och kroppssammansättning.

Hydrauliksystem: består av cylinder, bränsletank, oljepump, oljepumpmotor, styrventilblock och tryckmätare. Tanken är fylld med olja, som pumpas av oljepumpen för att driva pumpoljan. Oljan skickas till cylindern genom att ansluta röret för att få cylindern att fungera. Avlastningsventilen kan göra pressen i extruderingsprocessen för att producera baktryck, spela en slät roll, den elektromagnetiska kulan. Ventilen används för att hålla trycket inställt av systemet, och tryckmätaren används för att visa trycket.

Elektriskt styrsystem: huvudsakligen av huvudkretsen och styrkrets, kretsen med automatiska brytare, säkringar, växelströmsmotor på pressmotor, magnetventil, såsom överbelastning, kortslutning, förlust av tryck och underspänningsskydd.

Plattbalanseringsmekanism: huvudsakligen av balanslyftstället, lyftdonet, roterande axel. Fasta rotationsbärande komposition, vänster och höger två balanserad rack monterad på skrovet. De roterande axelns båda ändar är fixerade med lyftkugghjul. Båda ändarna på den roterande axeln är försedda med lager för att kunna rotera flexibelt med rotationsaxeln. När lyftplattan lyfts, balanserar inte lyftdonet stället? Vrid så att tryckplattan i lyftprocessen alltid är balanserad.

Plåt: består av övre plåt och nedre plåt. Den övre och undre plåten är svetsade profiler och stålplåt, arbetsplanet från den genomsnittliga fräsmaskinen från en stor fräsmaskin för att säkerställa ett jämnt och jämnt arbetsplan. Den övre tryckplattan är ansluten till cylinderns cylinderstav och lyft och sänkning av tryckplattan uppnås genom lyftning och sänkning av cylindern. Under tryckplåten direkt svetsad på skrovbasen. Gör hela strukturen fast.

Fuselage: Svetsad med stålplåt, kompakt struktur, bra styrka.