Dysskärmaskin för ett brett utbud av applikationer

Die skärmaskin i det stora bidraget till mänskliga framsteg, med den snabba utvecklingen av vetenskap och teknik, i många utrustningar sorterade efter Indien, Kinas Die Cutting Machine produktteknik och industrialisering har nått en hög nivå, huvudskyltarna i följande få aspekter :

Först minskade importen av matrismaskin, exporten fortsatte att öka. Enligt tullstatistik: import av gjuten gjututrustning 2002 2002 461, 25.219 miljoner US-dollar; Importen under 2004 var 455 enheter, 26.028 miljoner US-dollar; 2004 1 till 3 kvartal import av 213 enheter, 17.151 miljoner US-dollar; Förväntas importera trender under hela året. Exporten 2007 765 enheter, 1086,1 miljoner US-dollar; Exporten år 2003 1066 enheter, 13.893 miljoner dollar; 2004 1 till 3 kvartal export 958 enheter, 15.591 miljoner US-dollar, förväntas exportera under hela året förra året.

För det andra, sorterna av Die Cutting Machine för att möta de grundläggande behoven hos den inhemska tryckeriet och förpackningsindustrin. Kina har kunnat tillverka, inklusive automatisk plattning Die Cutting Machine, inklusive varumärke Die Cutting Machine, klistermärke varumärke Die Cutting Machine, rundtryck Die Cutting Machine, rundtryck Die Cutting Machine, platt formgjuten skärmaskin och andra produkter har kunnat Att tillverka kopplingslinjeskärningsenheter, såsom: flexografiska tryckpressar, gravyrtryckpressar, klistertryckspressar, korrugerade tryckluckor och annan utrustning för avskjutning.

Die Cutting Machine används i stor utsträckning, arbetsprincipen är inte komplicerad, die-cutting teknik är främst användningen av formverktyg kniv, stålkniv, metall mögel, ståltråd, genom tryck för att utöva ett visst tryck, i en viss form . Om hela trycksaken pressas till en enda grafisk produkt som kallas stansning; Om användningen av ståltråd i det tryckta materialet på spåren av spåren av lämnande eller böjande märken kallas indragning; Om användningen av yin och yang två mallar, Uppvärmd till en viss temperatur, tryckt på ytan av det tryckta materialet med en tredimensionell effekt av mönstret eller fonten som kallas bronzing; Om ett basmaterial på ett annat substrat kallas pastan; Exklusive resten av den ursprungliga delen av produkten För avfall.

Utvecklingsriktningen för skjutmaskinen

1. Traditionella klistermärken varumärke tryckpress tillverkningsföretag. Produktion i svåra tider, produktion och försäljning minskar år för år. Anledningen är att produktionen av högteknologiska produkter, ett av de högpresterande roterande typtryckstryck och flexografiska tryckpressar, ökas genom tryckning och till och med den cirkulära pressskärande produktionseffektiviteten är mycket högre än den intermittenta tryckningen, Die - bakom produktionsutrustningen

2. Rundtryck runt trådstansning kommer att vara det största partiet av tryckta förpackningsprodukter, det bästa sättet att dö. Har använts för flexografiska tryck produktionslinjer, former tryckpressar, korrugerad utskrift Slåmaskin, roterande klistermärken varumärke tryckpressar, gravyr tryckning skärande produktionslinjer, såsom anslutande tryck och förpackningsutrustning. Med utvecklingen av tryckteknik, speciellt bearbetningsnivån för cirkulär formverktyg, kommer tillämpningsområdet för cirkulär formning att bli mer omfattande och produktionseffektiviteten för formning kommer att förbättras ytterligare.

3. Med den snabba utvecklingen av tryck- och förpackningsindustrin har omfattningen av företagen expanderat. Den automatiska plattformen Die Cutting Machine applikationsmarknaden kommer att fortsätta att expandera. Däremot kommer halvautomatisk plattformsläde skärmaskin maskinförsäljningsmarknaden att minskas ytterligare, förutom låg produktivitet, operatörens arbetsintensitet och andra skäl är säkerheten dålig, utsatt för olyckor med nackdelarna med huvudvägsskälen. På grund av omfattningen av Kinas tryck- och förpackningsindustri kommer skillnaden mellan storleken på den här enheten dock att ha en viss marknad, men kommer fortfarande att spela en roll.