Cutting Machine skärhastigheten

Med moderna maskiner bearbetning industriutveckling, för kontinuerlig förbättring av kvaliteten och riktigheten av skärning, att effektivisera produktionen, minska produktionskostnaden, är hög intelligent och automatisk skärning funktion krav också ökar. Utvecklingen av CNC skärmaskin måste uppfylla kraven i moderna mekanisk bearbetning. Fräsen är uppdelad i lågan cutter, plasma skärmaskin, laserskärmaskin, vattenskärning, etc. Laserskärmaskin är mest effektiva, skärande precision och skärande tjockleken är generellt små. Skärhastigheten av plasma skärmaskin är också mycket snabb och skärytan har viss lutning. Lågan skärmaskin riktar tung kolstål material. Laserskärmaskin är mest effektiva, skärande precision och skärande tjockleken är generellt små.

Spänna av applikationen

Skärmaskin används med metall och nonmetal industrier, i allmänhet jämförelse av icke-metalliska industrin punkter minutiös, som skär sten, sten skärmaskin, vatten skärmaskin, såg skärare, skära tyg och plast, kemisk fiberprodukter med laser skärmaskin, klinga skärmaskin, skära metall material har lågan skärmaskin, plasma skärmaskin, flame skärmaskin, CNC skärmaskin inuti och manuell två typer stor, kategorin av manuell, liten sportbil, halvautomatisk, ren manuell, med CNC, gantry CNC skärmaskin, fribärande typ CNC skärmaskin, stationära CNC skärmaskin, interfingering rader nc saxen och så vidare!

kostnad

Den dyraste laser skärmaskinen, och också är en typ av högteknologisk precision och de mest effektiva skär utrustning, vatten kniv skärmaskin, flame skärmaskin igen kostnaderna är relativt låg, plasma skärning maskinanvändning till lägsta möjliga kostnad (per styck)

I övre ihåligt glas produktionslinjen eller för att förbättra produktionen sorten, kommer vi att välja glas automatisk särskilda fräsen, men vid köp av följande punkter:

I. skärande precision

Det krävs i allmänhet att vara under 0,5 mm för bygg branschen klass; Kravet på automotive reflektor är dock under 0. Olmm. Maskintillverkare att ge precision är i allmänhet i plus eller minus 0. 2 mm, men det kan inte se införandet av produkthandböcker, ljus bör ha en komplett när mottagningskontrollen skära precision av programmet, för att mäta den faktiska skärande precisionen av produkter, vi har oftast ett dussin testa prov yta. Genom att testa, kan vi fullt förstå skärande plattformen planhet och synkroniseringskontroll av styrsystemet.

2. skärhastigheten

På förutsättningen för meet skärande precision, kan vi tala om hastighet på grund av kort skärning plattformen, med hans ögon högsta hastighet, är det svårt att avgöra om vi kan använda cutting machine servo-enhet med programvara simulering av funktionen för att kontrollera om hastigheten på motorn för att uppnå den högsta. Inte minska skärhastigheten, öka tillägg och minska hastigheten. Axlarna kan testas separat och samtidigt.

3. automatisk typesetting optimering funktion

Det på slutet av skärmaskinen, överväga behandling kostnad och volym av speciella arbete, allmänt inte högutbildade personer att torka, vilket kräver styckning maskindrift är enkel och lätt att förstå, inte alltför komplicerat, annars blir det en bra prisvärda maskiner inte kunde råd med den pinsamma situationen. Det är bäst att ha funktionen av att undvika fel, eftersom det inhemska bakplattan glaset ibland har defekta produkter. Graph biblioteket av speciell typ snittet bör vara mer flexibla, bör göra grafen av CAD för att kunna delta i layouten.

4. underhåll är bekvämt

Jag / 0 och mekaniska sensorer på signalen inte utrustade med för mycket, onödiga strömbrytare och lampa mindre så långt som möjligt, eftersom en gång på eller en mekanisk anordning är i ordning påverkar skärmaskinen, användningen av komponenten misslyckande sannolikheten är låg , mindre kabeldragning är också mindre, lätt att hitta fel och byta ut delar, bästa kan felsöka på skärmen med alla I / 0 signal staten. Underhållskostnaderna är en viktig faktor som måste beaktas när man köper en maskin.

5. energisparande

På samma sätt att minska kraven kan slutföras, kan skärande möjligheterna av energiförbrukningen ge många fördelar till företaget. Ett är att skydda miljön och spara energi. Andra är att spara företagets dagliga kostnader.