Automatiska Die Cutting maskin underhållstips

Pre precision justering, arkmatade automatisk Die Cutting Machine är att säkerställa att riktigheten av pre standard riktigheten av nyckelparametrarna, justering av riktigheten av förordningen innebär en rad olika faktorer, vissa aktörer ofta endast använda de före inspektion system, denna metod är ovetenskapligt. Även om före kontrollera systemet kan undvika papper är inte i placera, tand rad gripper papper orsakas av opålitliga papper skeva och andra frågor, men om du vill verkligen justera systemet via systemets noggrannhet, sond diameter måste justeras från ca 1 mm till 0,1 mm av larm riktighet, det faktum att detta inte kan uppnås. Därför bör beakta tryckrullen, papper tid, sida förordning och andra faktorer, förordning noggrannhet att anpassa sig till bästa skick.

Det är mycket viktigt för vissa av operatören inaktivera denna funktion detektering för en arkmatade automatisk dö skärmaskin, vilket är oerhört farligt om den press-fit matas detektion av normal och papper detektion är stängd, sedan en gång pressen avdelning av Paper jam situationen, ovanpå, några lager av papper kommer omedelbart kommer att orsaka en bilolycka, stora skador på utrustning och olyckan är mycket svårt att hantera.

Regelbundet byte av smörjmedel, varumärke enstaka ark automatisk Die Cutting Machine factory dokumenten är mycket strikt smörjning cykel tabell, olika delar av varumärket utrustning krävs smörjmedel, modell, särskilt byte av smörjolja olja cykel är detaljerade anspråk. I allmänhet, de grundläggande företag enligt kraven i varumärket, modell för att köpa smörjmedel, men oavsiktligt på regelbundna byte av smörjmedel. Många utrustning smörjning befattningshavare i ersättning av olja cykeln kommer, se oljan i bränsletanken är fortfarande mycket tydlig, i kostnaden för övervägande, att ge upp byte av nya smörjmedel plan, låt utrustningen fortsätter att köras.