Utvecklingsriktningen av Die Cutting Machine

Die Cutting Machine används i stor utsträckning, arbetsprincipen är inte komplicerad, die-cutting teknik är främst användningen av formverktyg kniv, stålkniv, metall mögel, ståltråd, genom tryck för att utöva ett visst tryck, i en viss form . Om hela trycksaken pressas till en enda grafisk produkt som kallas stansning; Om användningen av ståltråd i det tryckta materialet på spåren av spåren av lämnande eller böjande märken kallas indragning; Om användningen av yin och yang två mallar, Uppvärmd till en viss temperatur, tryckt på ytan av det tryckta materialet med en tredimensionell effekt av mönstret eller fonten som kallas bronzing; Om ett basmaterial på ett annat substrat kallas pastan; Exklusive resten av den ursprungliga delen av produkten För avfall.

1. Traditionella klistermärken varumärke tryckpress tillverkningsföretag. Produktion i svåra tider, produktion och försäljning minskar år för år. Anledningen är att produktionen av högteknologiska produkter, ett av de högpresterande roterande typtryckstryck och flexografiska tryckpressar, ökas genom tryckning och till och med den cirkulära pressskärande produktionseffektiviteten är mycket högre än den intermittenta tryckningen, Die - bakom produktionsutrustningen

2. Rundtryck runt trådstansning kommer att vara det största partiet av tryckta förpackningsprodukter, det bästa sättet att dö. Har använts för flexografiska tryck produktionslinjer, former tryckpressar, korrugerad utskrift Slåmaskin, roterande klistermärken varumärke tryckpressar, gravyr tryckning skärande produktionslinjer, såsom anslutande tryck och förpackningsutrustning. Med utvecklingen av tryckteknik, speciellt bearbetningsnivån för cirkulär formverktyg, kommer tillämpningsområdet för cirkulär formning att bli mer omfattande och produktionseffektiviteten för formning kommer att förbättras ytterligare.

3. Med den snabba utvecklingen av tryck- och förpackningsindustrin har omfattningen av företagen expanderat. Den automatiska plattformen Die Cutting Machine applikationsmarknaden kommer att fortsätta att expandera. Däremot kommer halvautomatisk plattformsläde skärmaskin maskinförsäljningsmarknaden att minskas ytterligare, förutom låg produktivitet, operatörens arbetsintensitet och andra skäl är säkerheten dålig, utsatt för olyckor med nackdelarna med huvudvägsskälen. På grund av omfattningen av Kinas tryck- och förpackningsindustri kommer skillnaden mellan storleken på den här enheten dock att ha en viss marknad, men kommer fortfarande att spela en roll.