Vilka typer av stans Machine i skor Industries

Som en ledande skor dör skärmaskin designer och tillverkare, maskiner Shuoying har utveckla tre modeller för skor industri:

1.swing arm skärmaskin:

13066.png13070.png13075.png





Denna typ av skärmaskin används ofta i många skor factories.The svänga balken skärpress kallas också svängarm skärpress som har svängbommen eller gunga head.Just skär former av skor material med användning av en skarp metallstycke munstycke.

2.Travelling huvud skärmaskin:

13515.png

Det rörliga huvudet skärmaskin är lämplig för att skära ett enda skikt eller flera skikt av skor material, especial lämplig för att skära breda och lindade material. Vidare är den särskilt lämplig för att skära delar som kräver små matriser, regelbunden skärning och satsvis produktion.

3.Plane skärmaskin:

Planet skärmaskin med stor skär säng .FAST, tyst, lätt att använda
Det är säkerheten för arbetarna med två handen drift av switch.Most asiatiska kunder vilja använda planet skärmaskin för skor produktion.

14144.png

Lädervaror beslutsprocessen

De lädervaror används som plånbok, kort väska, plånbok, kontrollera mappar centrala fall, korthållare, handväskor och andra små lädervaror.

1.Die Skär läder med formade skär die.There har ingen stansning press för läder innan Arbetaren måste skära läder med tools.Now läder clicker press tillverkas av oss kan stansas lädret mycket lätt och det kommer att bli mycket snabbare än läder verktyg.Kommissionen utskurna läder är hög kvalitet.
2.Leather och läder tillbaka behandling, oljad läder med underhåll igen, så länge som vanlig läder rengör den.
3.Bonding, limning eller tillfällig Läder dubbelbindning.
4.Drilling kräver bindning positionen för den första biten suturer punch. (Såsom portmonnäer, plånböcker och andra strukturer)
5.Stitching, sömnad med en nål och tråd och tillbaka.
6.Trimming, sömnad kanten efter deras första kontrollen, göra ändringar för att säkerställa konsekvent kant.
7.Edge, på kanten korrigering snyggt målade huden medan olja.