Inköps Shoe Machinery: Kom ihåg Five Points

Det finns många skor till salu, hur man köper dessa önskvärda produkter är inte en lätt uppgift. Ibland säljare och kunder ansikte mot ansikte kommunikation kommer oundvikligen att producera mycket misstänksamma mot illusion, följande 5 punkter i upphandlingen hoppas en hjälp skofabriker välja rätt sko maskiner.
1.Brand: Alla handelsfartyg kommer att fokusera på sitt eget varumärke! Brand är en symbol för företagare och laganda. Brand bakom en serie av kvalitet, anläggningar, services.Such som ”Shuoying” varumärke för skor stansning machine.Many berömda skor varumärke vilja använda shuoying skor dör skärmaskin för sin egen produktion.
2.Functions: från utseendet att tala, de flesta sko maskiner tillverkningsföretag produktens utseende är liknande, men det finns en skillnad mellan den faktiska funktion, vilket kräver en närmare granskning. Leder ofta till olika funktioner i din produkt kan inte behandlas, eller kan bara hantera en enda produkt, är mångsidigheten inte stark, och en del kommer att påverka produktkvaliteten samt benägna att slösa, så shuoying föreslår att du att det bästa sättet att få i dina egna prover för att prova det.
3.Kvalitet alternativ: Denna situation är relativt specialiserade för kunder i allmänhet bearbetade delar i tillverkarens interna kvalitetskontroll och monteringsprocessen kan säkerställa normal (utom slitdelar), kan inköpta delar vara annorlunda, om tillverkarna inte samma kvalitet för tillbehören är det benägna att kvalitetsproblem. Konfigurationen av tillbehör som sträcker sig från den kvalitet är den främsta orsaken till en direkt följd av kvalitetsproblem. Kort tid kan inte hitta något problem, men en lång tid ett litet problem uppstår. Så i köpet av skor maskin samtidigt önskar fördjupad inblick in i konfigurationen av inköpta delar. Bästa sättet att uppmärksamma systematisk, allmänt bostadsbidrag av maskiner delar är helt, ursprung och andra uppenbara tecken, så måste vara uppmärksam när köpa rätt skor maskiner.
4.Price: priset är omfattande av alla de faktorer ovan, i allmänhet tillverkare beräknade kostnader. En vinst medan de skulle överväga kundernas intressen, några av de nya produkterna kommer ut det höga priset är understandable.The Kunden kan uppmärksamma priset, men viktigast att kvalitet, funktion och service.
5.Others: Resten är några av de detaljer som Kraft och prestanda, utseende etc., även deras faktiska situationen kräver några speciella krav. Sedan titta på servicesituationen efter försäljningen, kommer de grundläggande att kunna köpa önsketänkande produkter