Transportbandets automatisk matningsplanskärning Tryck

Transportbandets automatisk matningsplanskärning Tryck
Produktinformation

Maskinen används i stor utsträckning för att skära olika icke-metallmaterial genom att bilda skär som: Läder, plast, plastförpackning, tyg, skumplattor, mattor, golv och etc. Vår fabrik är certifierad av CE, ISO och SGS.
1. Mekanismen med dubbla oljecylinder, exakt fyrkolonnriktning och automatisk balanserings dubbel anslutningsstång gör att den når den höga skärkraften och garanterar samma skärdjup på varje position.
2. Använd PLC-datorens pekskärm för att kontrollera procedurer, servomotorförare-transportsystem, försäkra dig om att du matar noggrant intervall, med stabil körhastighet.
3. Foder och urladdning ska skäras material i ett transportband och realisera ett transportband i direkt materialskärning.
4. Den speciella inställningsmekanismen gör resejusteringen enkel och korrekt i kombination med dysskärare och skärdjup.
5. När skärbordet går ner till skäret kan det klippa material automatiskt och långsamt. Det ser till att det inte finns något storleksfel mellan det översta lagret och det nedre materialskiktet.
6. Det centrala oljeförsörjningens automatiska smörjsystem garanterar maskinens livslängd och precision.
7. Speciell specifikation kan beställa, tillfredsställande behov hos olika kunder.

Maximal skärkraft

1000kN

Resejusteringsintervall

0-130mm

Räckvidd mellan arbetsborden

60-190 mm

Storleken på det övre pressbrädet

1600 × 980mm

Storlek på nedre arbetsbord

1600 × 1000mm

Motor kraft

11kW

Frekvens, spänningsfas

enkel- eller trefas 220 / 380V

Nettovikt

5800kgs

Bruttovikt

5850kgs

Dimensionera

3850 × 2400 × 1850mm


2.png

3.png

4.png

Bland de kända transportbandbältena Auto Feeding Plane Cutting Press-tillverkare är Shuoying Precision Machinery ett konkurrenskraftigt transportband med automatisk matningsplanering. Tryck på gyllene leverantör i Kina. Du kan få CE-certifierade produkter från oss.
Förfrågning