Automatisk matning Clicker Tryck på för stort satsmaterial

Automatisk matning Clicker Tryck på för stort satsmaterial
Produktinformation

Använd och funktioner
Den är lämplig för direkt skärning av ett skikt eller flera skikt av läder, gummi, filt, tyg, nylon, textil, matta, rengöringsmedel och annat material genom skärstycket på transportbandets yta för automatisk matning och stor- satsproduktion och kontinuerlig skärning.
1. PLC pekskärmsprogram kontroll, den har två typer av skärformningsläge (automatisk och manuell) för att välja för skärning.
2. Särskilt PU cirkulärt transportband med bakre gummivals automatisk matning och kontinuerlig skärning, det kan förbättra skärningseffektiviteten.
3. Manuell justering av burkningsenhet med fyra kolonner, som effektivt kan styra skärdjupet.
4. Dubbla oljecylindrar, precisionsfjärrkolonnets automatisk balanseringslänkstruktur, som garanterar enhetligt skärpedjup för varje skärposition.
5. När övre skärbrädan faller ner och rör vid skärning, kan det automatiskt sakta skärningen för att göra skärmaterialet inget storleksfel mellan topp- och bottenskikten.
6. Utrustad med centralt oljeförsörjning automatiskt smörjsystem, för att säkerställa arbetets precision och förlänga maskinens livslängd.
7. Vid skärning, använd säkerhetsgitteret för att säkerställa hög säkerhet hos operatörerna.

Tekniska parametrar

Maximal skärkraft

1000kN

Resejusteringsintervall

0-130mm

Räckvidd mellan arbetsborden

60-190 mm

Storleken på det övre pressbrädet

1600 * 980 mm

Storlek på nedre arbetsbord

1600 * 1000mm

Motor kraft

11kW

Frekvens, spänningsfas

enkel- eller trefas 220 / 380V

Nettovikt

5800kgs

Bruttovikt

5850kgs

Dimensionera

3850 * 2400 * 1850mm


2.png

3.png

4.png

Bland de kända automatiska matningsklippen trycker du på stora tillverkare av batchmaterial, är Shuoying Precision Machinery en konkurrenskraftig, automatisk matningsklipperpress för stor gyllene leverantör av batchmaterial i Kina. Du kan få CE-certifierade produkter från oss.
Förfrågning